Foredrag om

butikstyveri

Et anderledes underholdende foredrag om butikstyveri

Der er over 20.000 anmeldelser af butikstyveri i Danmark om året. Ingen ved, hvor mange butikstyverier der reelt er i Danmark, men det anslåede samlede tab beløber sig til flere milliarder kroner årligt. Det er derfor vigtigt, at de ansatte i de danske butikker og indkøbscentre er godt klædt på til at forebygge butikstyverierne.

Det er her tryllekunstner og specialist i trick- og butikstyveri Sunny Cagara kommer ind i billedet. Han har i samarbejde med det danske politi og FN’s danske sikkerhedschef udviklet et foredrag, som ud over at være lærerigt også formår at være underholdende. Foredraget henvender sig til de ansatte i butikker og indkøbscentre, og har til formål at guide medarbejderne i at være opmærksomme i hverdagen. De ansatte vil få værktøjer til at lære at spotte tyve og eventuelle ”blinde vinkler” på arbejdspladsen, så de kan mindske tyverierne. I foredraget bruger Sunny Cagara magi og humor, hvilket gør den inspirerende undervisning mere visuel spændende og dermed lettere at huske.

Sunny leverer foredrag alt efter konteksten. Om deltagerne er fra en større butikskæde eller en mindre strøgbutik, vil Sunny skræddersy foredraget så det henvender sig til det aktuelle publikum. Han vil give generelle tips og videreformidle brugbar viden, så de butiksansatte lærer at tænke som tyven. Foredraget vil tage udgangspunkt i lige netop den butikskæde det drejer sig om og arbejde ud fra de problematikker som den enkelt butik står overfor. Alle deltagerne vil kunne gå fra foredraget godt underholdt, men endnu vigtigere: med en masse værktøjer, som på sigt vil mindske svind i butikkerne.

Ydermere kan Sunny efter aftale komme ud og gennemgå den enkelte butik og i samarbejde med butikkens ledelse lave en grundig analyse af butikken før eller efter foredraget.

Foredraget indeholder

  • Viden om butikstyveri formidlet med humor
  • Indsigt i psykologien bag butikstyverier
  • Praktiske cases – sådan undgås butikstyveri
  • Hvad kendetegner en butikstyv

Det får I ud af foredraget

  • Konkret viden – lær at tænke som tyven
  • Tips til hverdagen i butikken
  • På sigt mindre tyveri og svind
Book et foredrag