Sunny Cagara

tryllekunstner og

specialist i tricktyveri

Sunny Cagara (f. 1980) arbejder professionelt som tryllekunstner og rådgiver for Nordsjællands Politi, samt underviser i, hvordan det er muligt at undgå tricktyveri og indbrud.

Sunny Cagara er ofte ham medierne bruger, når der skal gives gode råd og vises hvordan tricktyvene arbejder.

Sunny fortæller her lidt om, hvordan hans evner som tricktyv kan bruges som underholdning:

”Der er megen menneskelig kontakt i en tryllekunstners job, så hvad er mere sjovt end at stjæle et dyrt armbåndsur fra chefen når man optræder til et firmaarrangement? Det bliver hurtigt et specielt show, når man inddrager et ekstra element fra ‘gaden’, som ikke normalt anvendes af entertainere”.

Allerede i barndommen prøvede Sunny sit særlige talent af, ved at stjæle skolekammeraternes ting for sjov. Nu er det foreninger og organisationer og IT-virksomheder der får gavn af hans ekspertise i tricktyveriets væsen gennem rådgivning og undervisning.

Stor erfaring med at aflure tricktyveri

Danmark oplever en stigning af tricktyverier, hvilket kan virke skræmmende – men der er håb endnu.

I samarbejde med politiet og FN’s sikkerhedschef har Sunny Cagara udviklet et nyt koncept og foredrag, der omhandler forebyggelse af tricktyverier.

Sunny er kendt for at optræde som tryllekunstner på bl.a. DR og TV2, men har igennem årene studeret tricktyveri. Erfaringen med dette er oparbejdet gennem at snyde og bestjæle publikum som en del af hans trylleshows.

Dette indeholder foredraget

  • Tendenser i tricktyveri formidlet med humor
  • Fascinerende indsigt i psykologien bag
  • Praktiske cases – prøv at undgå tricktyven

Dette får I ud af foredraget

  • Konkret viden – lær at tænke som en tricktyv
  • Undgå at blive distraheret i det offentlige rum
  • Konkrete tips til egen hverdag

Sunnys foredrag er unikt på markedet fordi det rummer en kombination af humor, magi og undervisning som gør, at budskabet vil blive husket bedre. Skil dig ud som arbejdsgiver eller oplysende forening og gør noget godt for dine ansatte, som de vil huske.

Der tilbydes nedsat pris til foreninger der samarbejder med Ældre Sagen.

Få svar på dine spørgsmål eller

Book et foredrag