Hackeren

og tricktyven

Har du prøvet været udsat for hacking, eller kender du nogen der har?

Hackeren & tricktyven er en lærerig, underholdende, uddannende samt skræmmende rejse rundt i sikkerhedens forunderlige univers. Hacking er et super hot emne og er mere aktuelt end nogensinde – prøv blot at kigge omkring dig og så se hvor meget i den fysiske verden der efterhånden har fået sin egen IP-adresse – og dermed er gået online.

Foredraget har med stor succes været vist bl.a hos politiet samt hos FN i Danmark, hvor de ansatte er blevet meget klogere på de forskellige værktøjer der bruges til at stjæle fra personer i både den fysiske og den digitale verden.

Undgå at blive offer for hacking

Hackeren og tricktyven vil illustrere de fællestræk og teknikker, der er imellem henholdsvis den fysiske verden, hvor tricktyven arbejder, og den digitale verden, hvor hackeren arbejder. Foredraget vil illustrere hvor nemt der stjæles, snydes og bedrages af både tricktyven og hackeren. Når publikum så har erkendt, at det ganske enkelt er for nemt at blive snydt, vil foredraget blive afsluttet med gode råd og vejledning i, hvordan man kan forbedre og sikre sin egen sikkerhedskultur – hvad enten det er fysisk eller digitalt.